Logo Voetbal 8 Montfoort streed afgelopen woensdag om de beker tegen SCH’44. De Harmelenaren speelden een prima wedstrijd tegen de een klasse hoger spelende Montfoortse formatie.

Doordat SCH het beste van het spel had was de domper op de 0-1 behoorlijk groot. Bij een corner van Montfoort constateerde de prima leidende scheidsrechter een overtreding en kreeg Montfoort een penalty die uitstekend werd benut.

Na de rust ging SCH op jacht naar de gelijkmaker. Mitch Maas tikte vanuit een lastige hoek de 1-1 binnen. De 2-1 volgde door een onverwachte bal voor de voet van Sven van den Bosch. Hij bedacht zich niet en de 2-1 was een feit. Even later nam Montfoort haar kans waar en scoorde de gelijkmaker. In de laatste tien minuten aasde SCH op de 3-2, dat resulteerde niet in een voorsprong. Strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing geven. Die tombola werd gewonnen door SCH met 4-2.

Ook De Meern heeft met een 2-1 overwinning tegen derde klasser Veenendaal de tweede ronde van het bekertoernooi bereikt. PVCV uit Vleuten werd met 2-1 verslagen door eerste klasser Argon. MSV’19 uit Montfoort werd eveneens uitgeschakeld en verloor in De Kwakel met 3-0 van KDO.

Foto: SCH’44
montfoort