Logo VV LinschotenDe beste man op het veld aan Linschotense zijde was de afgelopen zaterdag Ben Borst. Samen met zijn kompaan Isa Kurt hadden ze het middenveld in handen, totdat beiden werden…

gewisseld en Linschoten tegen Schoonhoven voor de zoveelste keer door het ijs zakte.

Beiden ploegen begonnen op Sportpark Rapijnen fel aan de ‘6-punten wedstrijd’. Linschoten vond als eerste het net. In de 9de minuut bediende Ben Borst de wederom sterk spelende Jonathan Antonio, maar een foute terugspeelbal van aanvoerder Van Eijk leidde de 1-1 in. Tegen het half uur kreeg Schoonhoven een een wel erg goedkope strafschop van de arbitrage.

Goedkoop vooral, omdat de overtreding duidelijk buiten de zestien was gemaakt. Arie Versluis schoot het speeltuig onberispelijk binnen. Na de rust was het weer de beurt aan Linschoten. Jesper Kleiweg pegelde van ruim 20 meter de gelijkmaker op de borden. Niet veel later stuurde Van Eijk heel mooi Antonio de diepte in: 3-2.

Waar vaak in de tweede helft de ploeg niet thuis gaf, ging dit keer het licht uit bij de technische staf. De onlogische wissels zorgden ervoor dat Schoonhoven zich uit de houdgreep wurmde en via Julian van Schaik en absolute uitblinker Arie Versluis drie hele dure punten kon bijschrijven.