Logo Woerden.TVWoerden.TV bestrijdt dat de berichtgeving rond het aftreden van VVD wethouder Martin Schreurs onjuist is. Daarmee reageert Woerden.TV op een nieuwsbericht van RPL Woerden…

waarin verslag wordt gedaan van een uitspraak van burgemeester Victor Molkenboer. Molkenboer zei tijdens een interpellatiedebat dat een uitspraak in telefoongesprek met Woerden.TV was verdraaid.

Alex Kok van Woerden.TV zegt tegen RPL dat hij de uitspraak met Molkenboer heeft doorgenomen en dat die beslist niet is verdraaid. Ook zegt Kok de gemeente niet onder druk te hebben gezet daar waar het ging om informatie over Schreurs. Volgens Molkenboer had Woerden.TV op vrijdagmiddag om 17.00 uur willen horen dat Schreurs aftrad en dan zou afzien van publiceren van verdere details.

Kok zegt dat hij wist dat er rond 17.00 uur een bijeenkomst was van fractievoorzitters, Martin Schreurs en de burgemeester en dat hij de resultaten van dat overleg wilde afwachten om daarmee te voorkomen achterhaald nieuws naar buiten te brengen.