Op zaterdag 28 maart vinden In het Batensteinbad en BatensteinBuiten de WoerdenSport Specials plaats. Een unieke dag voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking waar je bij wilt zijn! Een dag in een laagdrempelige omgeving gericht op bewegen en sporten van de deelnemers.

Wat staat er te gebeuren? Je kunt in twee zwembaden zwemmen en er worden activiteiten georganiseerd zoals een challenge, aquajogging, waterbasketbal en nog veel meer. Daarnaast is er een uitdagende glijbaan en kan je ontspannen in de jacuzzi en stoomcabine.

In BatensteinBuiten is het spraypark open bij mooi weer en je vindt er o.a. een midgetgolfbaan, springkussen, tokkelbaan, schaakbord en tafeltennistafel.

Speciale gasten zijn Thijs van den End (paralympisch zwemmer) die een zwemclinic geeft, Jiske Griffioen (internationaal rolstoeltennisster) die vertelt over haar ervaringen en motivatie, Pepe Pont geeft Free Run en Bootcamp clinics en Martin Verdiesen (ex-bondscoach paralympisch powerliften) laat je kennis maken met powerliften.

Kortom, een unieke sportdag voor mensen met een beperking. De dag begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er is veel parkeerruimte beschikbaar.

Kijk op de website voor meer informatie en om je in te schrijven: batensteinwoerden.nl/woerdensport-specials/

Foto’s: Harald Lakerveld