Logo Woerden De laatste wedstrijd van de eerste periode heeft SC Woerden de eerste competitienederlaag van het seizoen moeten slikken. Thuis werd met duidelijke cijfers (1-4)…

verloren van Woubrugge, na een om zeep geholpen kansenregen aan de zijde van de thuisploeg.

De thuisclub begon slap aan de wedstrijd en lukte het maar heel matig om aan voetballen toe te komen. Het was vooral Sijie Hu, die het de SC Woerdendefensie lastig maakte en zelf voor de 0-2 zorgde, nadat Woubrugge snel op voorsprong wist te komen. Pas tegen het einde van de eerste helft kwam SC Woerden iets beter in de wedstrijd, maar werden twee doelpunten van de blauw-wittten afgekeurd. Toch zorgde Jeffrey Buijt vlot na de thee voor de aansluitingstreffer, die zorgde voor geloof aan Woerdenzijde en een kans op 2-2.

Niets bleek minder waar: uit de eerste de beste aanval van Woubrugge in de tweede helft viel de 1-3 binnen. Daarmee verdween ook direct het geloof uit het Woerdenspel. Tot overmaat van ramp moest de ingevallen Anass Bouharab niet veel later alweer uit het veld worden gedragen met een enkelblessure. Tel daarbij de hagel en regen en ook nog de nederlaag, dan mag duidelijk zijn dat dit niet de voetbalmiddag was waar SC Woerden op hoopte.

Foto’s: Henk Wit