Logo MSV MSV-Stolwijk stond voor beide elftallen in het teken van aan- of afhaken. In de derde klasse van het district West II wordt halverwege het seizoen een tweedeling…

gemaakt, waarbij de bovenste zes geklasseerde teams gaan strijden voor het kampioenschap en promotie naar de tweede klasse, terwijl de daaronder eindigende teams het moeten doen met de strijd om klasse-behoud c.q. afdaling naar een nieuw te vormen vierde klasseniveau.

In de eerste fase van de wedstrijd leek er nog geen sprake van een oersaaie middag en wist thuisclub MSV de tegenstander vast te pinnen op eigen helft. Echter, na zo’n half uur, was het uitgerekend de Stolwijkse doelpuntenmaker Christian Both die de wedstrijd opende met 0-1. De bezoekers gingen vervolgens de wedstrijd traineren, wat tot een uiterst saaie pot leidde en waarbij het voetbal veelvuldig stil lag door allerlei factoren.

In de tweede helft herpakte de thuisploeg zich met een goal van Wouter Scholman. Een venijnig schot van een MSV-er werd gekeerd door de Stolwijk-keeper, waarna de bal tot zijn grote pech pardoes voor de voeten van Scholman belandde: 1-1. De 2-1 kwam tot stand via spits Jort van Geffen.

Foto: Website MSV’19
Wouter Scholman werd door sponsor Grand Café The Old Bakery tot ‘Man van de Wedstrijd’ uitgeroepen
msv