Onlangs zijn de jaarprijzen van 2021 uitgereikt bij de polsstokspringers.  Dit zijn: senioren, Jaco de Groot (Kamerik), dames, Demi Groothedde (Jaarsveld), junioren, Reinier Overbeek (Benschop), jongens, Roy Velis (Benschop) en bij de meisjes, Suzanne Mulder (Vlist).

Wouter van Midden (Vlist) sprong afgelopen seizoen zijn beste seizoen ooit, hij heeft zijn pr verbeterd naar 21.42 meter. Maar Wouter piekte op het beste moment van het seizoen; op het NK in Burgum. Hij zette al vroeg in de wedstrijd de verste afstand neer. De afgelopen jaren heeft Wouter een enorme groei laten zien, en dit belooft nog wat voor de komende jaren.

Suzanne Mulder uit Vlist mag zich het talent van het jaar 2021 noemen, ze versloeg bij deze verkiezing clubgenoot Karsten Klarenbeek (Vlist) en Lieke Stolwijk (Bodegraven). Suzanne ging als topfavoriet bij de meisjes het seizoen in. Ze miste het erepodium slechts 2 keer en won maar liefst 15 dagtitels. Suzanne vervolgt haar polsstokcarrière vanaf komend seizoen bij de dames. Op 14 mei start de nieuwe competitie .

Meer informatie is te vinden op de website van de Polsstokbond Holland: www.pbholland.com