Logo KamerikZonder groots te spelen boekte Kamerik een simpele zege in Polsbroek, waar SPV’81 met 0-2 werd verslagen. Na een moeizame start in de competitie betekende dit de derde…

overwinning op rij en stijgt de ploeg weer op de ranglijst.

Vanaf het begin namen de bezoekers het initiatief en was het de voetballend betere ploeg. De openingstreffer kon niet uitbleven Een  corner van Bas Koren kon worden binnen gewerkt door Jurrie vd Berg, 0-1. Na een half uur spelen bereikte een goede voorzet Remco de Wit, maar zijn inzet kon worden ternauwernood worden geblokt. Zo bereikte de wedstrijd een ruststand van 0-1, waar trainer Patrick de Ruijter twee wisselingen moest toepassen.

Door de noodgedwongen wissels was het even zoeken voor Kamerik in de organisatie en moest het wennen aan de ingbrachte Koolwijk van SPV. Dit leverde de thuisploeg de enige kans op. Koolwijk kopte de bal snoeihard in, maar doelman Robert de Wit pareerde fantastisch.

Kamerik zelf creëerde nog enkele mogelijkheden waarvan er uiteindelijk slechts ééntje werd benut. Remco de Wit rondde koelbloedig en beheerst af: 0-2. De wedstrijd was gelopen, want het was al snel duidelijk dat SPV geen krachten meer kon vinden voor een offensief en bleef het bij 0-2 zodat drie punten konden worden bijgeschreven.