Komend weekend gaat de bal in competitieverband weer rollen. Enkele clubs speelden afgelopen zaterdag in aanloop daarop alvast een oefenpot.

Zo nam de SC Woerden op eigen veld de uitdaging aan tegen vierde klasser Zevenhoven. De bezoekers werden werd door een goal van Kees Jansen verslagen. Op aangeven van Barry Hof kapte Jansen zijn directe tegenstander uit en maakte het winnende doelpunt.


VEP oefende op eigen veld tegen Alphense Boys. Het bleek dat de oliebollen nog niet helemaal waren verwerkt door de zwart-witte formatie, want werden roemloos met 0-5 van de mat gespeeld.

Sportlust belegde een trainingskamp in Mierlo. Daar werd geoefend tegen Forum. En met succes, want door doelpunten van Mark van de Weijden en Rick Wills werd de ploeg uit Voorburg met 4-2 verslagen.

Montfoort oefende in Nijkerkerveen tegen NSC. Na een 2-0 achterstand kwamen de Veners via een eigen goal van Montfoort vlak voor rust op 2-1. Na de rust vergrootte Montfoort de score naar 3-1, maar werd het net voor het sluiten van de markt door slordig verdedigen van de oranjehemden alsnog 3-3.