Logo SCH44 Enkele maanden geleden was Hagenaar-behangkoning John van Zweden bij SCH in Harmelen te gast als spreker op een bijeenkomst van de Club van 100. John vertelde daar…

in geuren en kleuren zijn levensverhaal. De Vrienden van SCH’44 vonden dit een prima bestemming om er weer eens met elkaar er op uit te trekken en de onderlinge banden aan te halen. Zodoende reisden 26 man naar Wales om daar een tour in het Liberty-stadion door John himself te ervaren en de wedstrijd Swansea tegen de kampioen van de Premier League Leicester bij te wonen.

Zondagmiddag toog het gezelschap naar het voetbalstadion en kregen ze zo’n beetje de beste plaatsen gegund, pal tegen het veld aan. Waarbij ieder benieuwd was wie als overwinnaar van het veld zou stappen, omdat beide teams met een gelijk aantal punten aan de onderkant van het lijstje degradatie proberen te voorkomen. Swansea speelde een prima pot en Leicester werd met 2-0 verslagen!

’s Avonds werd er in de plaatselijke karaokebar gedemonstreerd dat er in Harmelen ook aardig gezongen wordt en maandag nam Van Zweden het gezelschap op sleeptouw voor een bezichtiging van de voetbaltempel.

Foto: SCH’44
sch