Logo Volleybal VTCAfgelopen zaterdag speelden de volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC uit Woerden in Haarlem tegen Spaarnestad 2. Gedurende de hele eerste set stond VTC voor maar boven de 20…

kwam Haarlem langs zij. Na een time-out bij 24-22 haalde VTC de opslag terug en Tamar Woudenberg serveerde VTC naar een 24-26 overwinning.

In de volgende set leek er geen vuiltje aan de lucht, maar helaas werd ook deze set boven de 20 weer ingeleverd. Dit keer maakte de Haarlemse formatie het wel af. Met 25-23 ging de tweede set verloren.

Tot de 15 ging het in de derde set gelijk op tot achtereenvolgens Femke van Leeuwen en opnieuw Eline Duurkoop met een serviceserie Haarlem om ver bliezen. Met 17-25 werd de set relatief makkelijk binnen gehaald.

In de vierde set was het een kwestie van doordrukken. Echter niets was minder waar. Al vanaf het begin nam Spaarnestad een kleine voorsprong die steeds groter werd. Set vier werd verloren met 25-17. Het was dus weer tijd voor een vijfde set. Hoewel Spaarnestad eerder bij de acht punten was, was het toch VTC dat aan het langste eind trok. De set en daarmee de wedstrijd werd winnend afgesloten met 13-15. (2-3)