Logo KamerikEen stroef begin in de oefencampagne joegen de voetballers van Kamerik afgelopen zaterdagmiddag voetbalclub Rhelico uit het Gelderse Rumpt en ook uitkomend in de vierde klasse over…

de kling. Kamerik schotelde de 2 meegereisde supporters een goede wedstrijd voor, bleef negentig minuten lang de betere ploeg en bouwde gestaag aan een grote overwinning.

De thuisploeg werd onder druk gezet en kwam hier sporadisch middels de lange bal onderuit. Via één van die lange ballen kwam het zelfs op voorsprong in de 15e minuut. Kamerik was hier niet van onder de indruk aangezien het de wedstrijd stevig onder controle had. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de thee uiteindelijk gedronken werd met een 1-3 stand op het bord. Jelle Das, Bas Koren en Jelmer Knijff waren trefzeker.

Na rust een nog eenzijdiger beeld, de thuisploeg kwam er nu helemaal niet meer aan te pas. Met name rechtsback Roy Hutchinson, rechtshalf Roy Hutchinson en rechtsbuiten Roy Hutchinson bleken een plaag te zijn. De score werd uitgebreid door Remco de Wit, Ed Kooijman, Jelmer Knijff en Robert de Wit.