Logo ESTO BodegravenESTO voetbalde zondag in Bodegraven tegen Gouderak. Binnen enkele minuten na de aftrap lag de 1-0 voor ESTO al in het net door Robin Groendendijk. Ruim 10 minuten later vloog nummer…

twee erin. Wouter-Jan Bos werd goed bediend vanaf het middenveld. Pingelde naar de achterlijn, zette voor en de altijd scherpe Jordy Romijn gaf de falende Gouderakse verdediging het nakijken. Nog voor de rust mocht Wouter-Jan zijn doelpuntje maken na een blunder van de keeper met uitverdedigen.

In de 54e minuut bouwde ESTO de voorsprong uit naar 4-0. Een niet te stoppen Guido Bentveld haalde de achterlijn. Zijn voorzet werd slecht weggewerkt en ging richting Wouter-Jan Bos. Vanaf ongeveer 10 meter liet hij het net bollen. Drie minuten later maakte Jordy Romijn met zijn tweede doelpunt de 5-0. Een beauty met een buitenkantschoen wippertje langs de keeper.

De 6-0 kwam uit een corner in de 75e minuut. Jordy Romijn duwde net zolang tegen de bal tot hij over de doellijn ging en tekende daarmee zijn derde doelpunt aan. In de laatste minuut vond invaller Arno Zijm de verre hoek voor de 7-0 einduitslag.