Logo Woerden SC Woerden heeft afgelopen zaterdag bij Linschoten een wel heel gemakkelijke 1-7 zege behaald. Het krachtsverschil tussen beide clubs was al snel duidelijk, want al na…

vier minuten opende de jarige Nado Gangemi de score. SC Woerden speelde daarna een goede eerste helft en wist na een half uur op 0-2 te komen. Het was Hamza Hajji die de score verdubbelde. Linschoten wist alleen vanuit dode spelsituaties iets terug te doen, maar echte kansen bleven uit. Toen Annas Bouharab vlak voor de pauze de 0-3 op het scorebord zette leek de wedstrijd al gespeeld.

De iets mindere tweede helft leverde voor SC Woerden nog vier goals op. Jeffrey Buijt stond dit seizoen nog droog maar scoorde twee keer en leverde ook nog een assist. De man van de wedstrijd was toch wel Annas Bouharab die na zijn goal in de eerst helft er in deel twee van de voorstelling nog twee scoorde. De 0-5 was een schoonheid van doelpunt. Hij zette twee spelers en de doelman op het verkeerde been en scoorde met een prachtige lob het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Dat Linschoten door Sam da Cruz nog een doelpunt maakte, was er slechts één voor de statistieken.

Foto’s: Henk Wit