Logo Beach volleybal 2 De Woerdense volleybalvereniging VTC stond dit afgelopen weekend in het teken van zand en strand. De inschrijvingen voor het toernooi overtroffen alle verwachting…

want binnen 40 minuten was het toernooi ‘uitverkocht’ op enkele plaatsen na bij de bedrijvenpoule. Onder de warme zon en in het zand op de parkeerplaats achter de Thijs van de Polshal was het wel zweten geblazen. Het bedrijventoernooi werd dit jaar gewonnen door een team van het Kalsbeek College en mochten zij onder grote publieke belangstelling de beker in ontvangst nemen.

Na een lange avond kwam het feest ten einde, maar vroeg op de zaterdagochtend stonden de mini’s klaar om te volleyballen in het zand. Wat een vreugde en plezier lieten zij zien! Voor de jeugd had de vereniging een clinic georganiseerd dat werd gegeven door Laura Bloem, Nederlands Kampioen Indoor. Ondanks de hitte werd er hard getraind en veel geleerd.

De zaterdagmiddag en zondag stonden in het teken van toernooien spelen. Het zag er allemaal fantastisch uit met leuke wedstrijden, veel zon en vooral veel koude drankjes. Nadat de organisatie alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers voor deze supereditie had bedankt, kon men terug zien op een zeer gelaagd toernooi!

Foto’s: Anno Visser