Logo WaterpoloZaterdag speelde ZPC Woerden de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen d’ELFT en begon de thuisploeg goed aan de wedstrijd. Jeroen de Graaf scoorde de openingstreffer.

maar helaas kon niet worden voorkomen dat de gelijkmaker werd gemaakt. De eerste periode werd afgesloten met een 1-1 stand.

Waar de eerste periode sterk en scherp werd gespeeld, draaide dit beeld totaal om in de tweede periode. Woerdense kansen werden niet afgemaakt, maar de bezoekers deden dat wel en liepen uit  naar 1-4. Herman van Golen deed nog wat terug voor ZPC Woerden, maar d’ELFT bepaald de ruststand op 2-5.

In de derde periode kon ZPC Woerden weer beter meekomen. Roeland van den Bosch verkleinde het verschil door een man-meer situatie af te ronden. d’ELFT vergrote vervolgens de voorsprong wel weer, waarna Bèr van der Wijden een strafworp binnenschoot. Dit bracht de stand na drie periodes op 4-7.

In deel vier nam ZPC Woerden de controle over en werd een ware eindsprint ingezet. Vloeiende aanvallen werden mooi afgerond en d’ELFT begon hem te knijpen. Met nog tien seconde op de klok had ZPC Woerden het verschil teruggebracht tot één doelpunt, maar verder dan 10-11 kwam het niet.