Logo Zwem en Polo Club WoerdenAfgelopen zaterdag stond de derde wedstrijd van de verenigingscompetitie op het programma. De zwemmers van ZPC Woerden moesten in het Batensteinbad flink aan de bak om hun…

positie in de landelijke C-competitie vast te houden. Ondanks een aantal cruciale diskwalificaties werden er toch een groot aantal persoonlijke records verbeterd en podiumplaatsen behaald.

In totaal werden er 37 nieuwe persoonlijke records neergezet door de zwemmers. Dit leverde bovendien maar liefst zeventien podiumplekken op. Een sterke prestatie werd neergezet door Ian Terlouw, die 1.04.23 zwom op de 100 meter vlinderslag. De meest opvallende prestatie komt op de naam van Daan Hoogendoorn, die met 3.06.36 op de 200 schoolslag nu eerste van Nederland staat bij de minioren.

De resultaten geven goede moed om de stijgende lijn door te zetten naar de laatste ronde volgende maand. ZPC Woerden staat in de tussenstand van de dertig deelnemers precies in de midden, de vijftiende stek is voor de Woerdenaren.