Logo WaterpoloDe laatste wedstrijd van het voor ZPC Woerden teleurstellend verlopen seizoen was afgelopen zaterdag in Delft. In de eerste helft van de wedstrijd speelde Woerden mat en…

ongeconcentreerd. In de aanval werden veel fouten gemaakt en daardoor waren de gastheren eigenlijk alleen bezig met verdedigen. d’ELFT daarentegen speelde vrijuit en kon met speels gemak door de Woerdense defensie  breken. Halverwege de wedstrijd keek de thuisclub dan ook al tegen een 7-1 achterstand aan.

In de derde periode bracht zwemclub Woerden nog steeds niet wat het wel in zich had. Kansen werden niet gecreëerd en door slordigheden achterin moesten er meerdere tegentreffers geïncasseerd worden.

Pas in de vierde periode leek de thuisclub een beetje in de wedstrijd te komen. Er werd van tactiek gewisseld waardoor de tegenstander in het gehele veld onder druk werd gezet en eindelijk werden er ook kansen gecreëerd en afgemaakt. Hierdoor werd de schade nog iets beperkt, maar dit deed niets af aan het eindresultaat. Zwemclub Woerden verloor ook de laatste wedstrijd met 5-15.

Volgend jaar zal er onder een nieuwe coach een niveau lager gespeeld worden, waar ZPC Woerden de stijgende lijn weer kan inzetten.