Afgelopen zaterdag mochten  de waterpolodames van Zwem en Poloclub Woerden ZPC Woerden aantreden tegen de reserves van Watervlo uit De Meern in het Utrechtse zwembad De Kwakel. De dames van Woerden begonnen scherp aan de wedstrijd en de eerste kansen op een doelpunt dienden zich snel aan.

Aan beide kanten werden deze echter niet verzilverd, waardoor er voor het eerste deel van de wedstrijd geen doelpunten op het wedstrijdformulier konden worden bijgeschreven. Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd aan Woerdense kant pas opgetekend in de tweede periode en werd gescoord door Lisa Brandsen.

Watervlo scoorde daarna tegen, waardoor er na een halve wedstrijd een 1-1 op het scorebord stond en maakte duidelijk dat er twee sterk verdedigende ploegen in het water lagen. De derde periode bleef Woerden als team overeind en gaf weinig weg. Dit part kon worden afgesloten met een 3-2 voorsprong door doelpunten van Birgit van Dijken en Bianca van den Bosch.

In het laatste part kwam Watervlo helaas nog wel langszij waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-3 stand. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag. De dames van Woerden behouden nog wel de mooie tweede plaats op de ranglijst.