Logo WaterpoloZondagmiddag speelden de heren van ZPC Woerden tegen de Meerkoeten uit Abcoude. In het Mirandabad in Amsterdam begonnen de Abcoudenaren noggoed aan de wedstrijd.

Zij wisten een 2-0 voorsprong te pakken. Daarna was het echter ZPC Woerden wat de klok sloeg.

De eerste periode sloten de Woerdenaren af met een 2-3 voorsprongWoerden speelde daarna een zeer gecontroleerde wedstrijd. Aanvallen van de Meerkoeten werden eenvoudig gepareerd en dreigende ballen op het doel waren een prooi voor Remco Veldwijk. Waar de Meerkoeten niet scoorden, liepen de aanvallen van de bezoekers gesmeerd. Kansen werden gecreƫerd en halverwege leidde ZPCW al met 2-7.

In het derde part ging het pas echt los voor de Woerdenaren. De mannen hadden een hele goede dag wat om werd gezet in een doelpuntenfestijn. Van 2-7 liep men uit naar een 2-14 voorsprong. Roeland v.d. Bosch en Cyriel Muthert maakte in het begin van de laatste periode de score nog royaler, voordat de Meerkoeten weer iets terug kon doen.

In deze laatste periode kwamen beide ploegen uiteindelijk nog driemaal tot score, waarmee de uitslag iets dragelijker werd voor de Abcoudenaren. Met een 6-18 uitslag kon ZPC Woerden zeer tevreden terugkijken op de wedstrijd.