Logo MHC Mixed Hockey ClubAfgelopen zondag stond voor de heren van MHC Woerden de wedstrijd tegen naaste concurrent Muiderberg op het programma. De eerste wedstrijd was nipt met 1-0 verloren en…

de thuisclub wilde  revanche nemen.

Woerden startte voortvarend en wist twee strafcorners af te dwingen. De tweede resulteerde in de 1-0. Youri van der Kooij scoorde prachtig met een tip in. Vervolgens liep Woerden uit naar 3-0. Jeroen Hellings scoorde twee keer. De eerste op aangeven van Teun van der Schrier en de tweede nadat een bal niet goed door de doelman werd verwerkt. Muiderberg deed vervolgens nog iets terug. Uit een snelle counter scoorde zij de 3-1 en was het rust.

De tweede helft liet een geheel ander spelbeeld zien. Muiderberg liet Woerden komen. Na het onderscheppen van de bal werd op de snelle uitbraak gespeeld. Dat leverde gevaar op in de cirkel van de thuisclub. Uit een strafcorner scoorde Muiderberg de 3-2. Hoewel Woerden een aantal kansen kreeg, bleef een vergroting van de voorsprong uit. Uiteindelijk wist Bram Jansen een schot van Ivo Wouters via een tip in tot de 4-2 te verwerken. Muiderberg kreeg een groot aantal strafcorners en wist daaruit de 4-3 te scoren. De andere corners werden vakkundig door Luuk Mossink tegengehouden.