Logo Volleybal VTCAfgelopen zaterdag reisden de volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC uit Woerden naar Soest, om tegen Sovoco te spelen. Na een rommelig begin aan beide kanten was het Michelle Verhees…

die VTC op voorsprong bracht. Sovoco had geen antwoord op het sterke spel van de Woerdense dames, en de set ging met een ruim verschil (25-13) naar VTC.

In de tweede set wisten de dames van VTC het sterke spel door te trekken. Alhoewel Sovoco iets meer aan volleyballen toekwam, werd de tweede set toch gewonnen door VTC met 25-18.
In het begin van de derde set kwam VTC al snel op een achterstand van 5-11. Er was meer servicedruk dan de vorige twee sets waardoor de passlijn onder druk kwam te staan. De achterstand was te groot en de dames uit Woerden konden niet meer terugkomen. De derde set ging verloren met 19-25.

De vierde set werd wederom begonnen met een kleine achterstand. Bij een stand van 18-22 voor Sovoco nam coach Krijn Verlek van Woerden een time-out en VTC kwam terug tot 21-22. Maar Sovoco trok toch aan het langste eind met 24-26. In de vijfde set kwam Woerden op voorsprong en gaf die niet meer weg: 15-10.