Logo SCH44Bijna alle SCH-selectiespelers waren van de partij en het eerste kwartier tegen VVIJ uit IJsselstein waren niet eens zo slecht. Echter afspraken in de wijze van druk zetten werden…

niet nagekomen, waardoor VVIJ veel te lang in balbezit kon blijven en wist SCH geen enkele vuist maken. En als SCH in balbezit was gebeurde er niks.

Zoals de trainer verwoordde na afloop: ‘Als er zeven man niet willen omschakelen, hetzij aanvallend, hetzij verdedigend, dan kun je niet winnen. En wat anders: we maken een plan hoe te spelen, als je dat niet nakomt, dan vind ik dat ik als trainer gefaald heb, dan moet je uitzoeken of mijn plan te moeilijk was of dat de spelers het niet konden of wilden uitvoeren.

Het gekke was dat we een zeer goede trainingsweek hadden met elkaar, daarin werd er weer een stap vooruit gemaakt, iedereen was enthousiast over een iets andere invulling, het team zag er op papier goed uit, maar ja, dan wel de bereidheid vinden om te werken en je taak uit te voeren, dit was echt de zwakste pot van het seizoen’, aldus de teleurgestelde oefenmeester die zijn SCH met 0-2 zag verliezen.