Logo WDS Driebruggen WDS voetbalde zaterdag in Driebruggen tegen Zwammerdam en nam halverwege de eerste helft de leiding door Lourens Uiterwijk die de bal uit een afgemeten voorzet…

van Arjan de Vries vrij gemakkelijk kon binnen tikken. De aanvoerder van WDS had daarvoor ook al de 1-0 op zijn schoen toen hij alleen op Damme-doelman Emiel Samsom afstoof. Echter de routinier werkte de bal tot z’n ontzetting over de doellat. Net voor rust kwam Zwammerdam toch nog langszij door Brian van Delft, die attent het geklungel in de Driebrugse verdediging afstrafte.

Al snel in de tweede helft kwam Zwammerdam zelfs op 1-2. Justin Bons ontweek behendig een WDS-verdediger en kreeg daardoor de ruimte z’n actie met een doelpunt te bekronen. Toen 10 minuten voor tijd Brian van Delft de 1-3 op het scorebord bracht, leek de wedstrijd gespeeld. Echter Jouher Mhandi bracht WDS toch weer terug in de wedstrijd: 2-3.

Er volgden nog een aantal spannende minuten waarbij WDS druk zette voor de gelijkmaker. Echter die kregen de Driebruggenaren niet meer op het scorebord.

Foto: André van Egdom
Terwijl WDS de openingstreffer viert, denkt de assistent-scheidsrechter van Zwammerdam dat het vlaggetjesdag is
wds