Logo KorfbalSDO/VerzuimVitaal start de veldcompetitie dit jaar begin september. De Kamerikers zijn zwaar ingedeeld, maar beginnen vol vertrouwen aan het nieuwe seizoen. De selectie van SDO/VerzuimVitaal is…

dit seizoen waarin het team zowel in de zaal als op het veld in de Hoofdklasse speelt, weinig gewijzigd. Rosanne Smit is als enige gestopt, maar met de na een blessure teruggekeerde Naduah Breedijk en de van KZ overgekomen Robin van Vliet, moet de ploeg in staat zijn zich te handhaven in een uiterst zware poule.

Aan het roer van de hoofdmacht staat de nieuwe trainer Jesper Oele, terwijl Rinie van Dijk weer het tweede team voor zijn rekening neemt. De indeling heeft de Kamerikers gebracht bij de tegenstanders: DSC Eindhoven, Oost-Arnhem, Sporting Trigon Leiden, DeetosSnel Dordrecht, OVVO/De Kroon Maarssen, Avanti Pijnacker en Rohda Amsterdam. Een uiterst zware indeling dus tegen stuk voor stuk zeer gerenommeerde tegenstanders. Vooral de streekderby met het uit de korfballeague gedegradeerde OVVO/De Kroon belooft veel wederzijds spektakel.