Logo Clytoneus WoerdenOp dinsdagavond 4 juli organiseert de Woerdense atletiekvereniging Clytoneus op het hondenstrandje aan de Cattenbroekerplas in Woerden een zwemloop over 1.000 meter zwemmen en tien kilometer hardlopen.

 

Ook deelname aan de halve afstand behoort tot de mogelijkheden.

 

Om half zeven tot zeven uur start de inschrijving, dan volgt een briefing en om half acht gaan beide afstanden tegelijk van start. De prijsuitreiking vindt plaats als de laatste deelnemer is gefinisht.

De inschrijfkosten bedragen voor de hele afstand voor leden drie euro en twee euro voor de halve afstand. Niet-leden betalen vijf euro voor de hele afstand en vier euro voor de halve afstand.  Deelname is mogelijk al duoteam, maar ook individueel. Wel zij er een paar spelregels: het parcours is gemarkeerd, maar niet afgezet; op het terrein zijn geen sanitaire voorzieningen; zorg voor een gekleurde badmuts in verband met de veiligheid; een wetsuit is toegestaan; een NTB A-licentie is verplicht (daglicentie ter plaatse verkrijgbaar voor drie euro) en — heel belangrijk — bij onweer zal het zwemondeel worden afgelast. Info en vooraf aanmelden: tri-event@clytoneus.nl