Logo Zwemmen3 Dinsdagavond stond voor leden van de Bike Center Woerden triatlonclub de zweMLoop in de Cattenbroekerplas in Woerden op het programma. Ook niet-leden konden meedoen aan de zwemloop.

De deelnemers konden kiezen uit een lange afstand van 1 km. zwemmen en 10 km. hardlopen of de halve variant en met 36 individuele atleten en tien duo-teams was het een zeer goed bezette wedstrijd.

 

Op de lange afstand zwom Boris Kock het snelst, maar Lennart Kleinjans liep een snelle 10 km en finishte als eerste. Boris finishte als tweede.

Bij de dames kwam Nanda Clarisse als eerste het water uit, gevolgd door Hilda Brak. Dat bleef ook de volgorde tot aan de streep.
Op de halve afstand was Wilfred Stelling de snelste heer, snel daarna volgde Jorèn Kroon. Op de halve afstand moest Ilse van den Wijngaard het afleggen tegen Mandy Verbakel en het snelste duo van deze avond was Erik Kroon en Ronold Velner. Ook het snelste duo op de halve afstand mag zeker niet vergeten worden: Hetty Stegeman en Betty Dolfing.

Foto’s: Anno Visser