Logo Zwem en Polo Club Woerden Met bijna 265 deelnemers, die vier avonden hun banen zwommen in het Batensteinbad, was het evenement van WoerdenSport een doorslaand succes. Het initiatief en de organisatie lag in handen…

van het Batensteinbad, ZPC Woerden, het Beweegteam Woerden en de Watervrienden. Per avond konden de deelnemers 250, 500 of 1000 meter zwemmen.
Jong en oud deden fanatiek mee. De meest fanatieke deelnemers waren Lisa Wilbrink en Donna van Vliet (beide 11 jaar). Zij zwommen iedere avond maar liefst gemiddeld 120 banen! De twee jongste deelnemers, Vera van Hekken en Timo Graham, waren beide 6 jaar oud. De twee oudste deelnemers waren de dames Kuipers (79) en Boele (80). Mevrouw Kuipers zwom al voor de 26e keer mee! Zij zijn allemaal in het zonnetje gezet door WoerdenSport met bloemen of een cadeautje.
Het was dit jaar een spectaculair evenement, met onder meer een buikschuifstormbaan, sfeervolle muziek van de Swing Masters, geweldige bootcamp les, gezellig kampvuur met marshmallows, Clown Zappie met zijn ballonnenkunsten en een toffe disco!
Alle deelnemers kregen een medaille, oorkonde en een leuke frisbee van de film Finding Dory.

Foto’s: Henk Wit