Logo Zwembad Met bijna 200 deelnemers in Woerden en ruim 80 deelnemers in Harmelen die vier avonden hun banen zwommen was het evenement van WoerdenSport een doorslaand succes. Het initiatief en de organisatie…

lag in handen van het Batensteinbad, Zwem & Polo Club Woerden en Watervrienden Woerden.

 

Organisatoren Carolien van Winsen en Elly Verkaik vertelden opgetogen: ‘Zwemmen is leuk voor iedereen! Ten opzichte van vorig jaar is dit een verdubbeling van het aantal deelnemers. Wij zijn dan ook erg blij met het succes en kijken alweer uit naar de vierdaagse van volgend jaar’.

 

Jong en oud deden fanatiek mee. De jongste deelnemer was 6 jaar oud. Recordhoudster was mevrouw Yvonne Kuipers (82). Zij deed voor de 25e keer mee in het Batensteinbad. Zij is in het zonnetje gezet door WoerdenSport met een mooie bos bloemen!

Per avond konden de deelnemers 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Alle deelnemers kregen een medaille, een oorkonde, een vrijkaartje en een pin voor de film Finding Dory. Na afloop van de vier avonden kregen de deelnemers ook nog een gezonde versnapering uitgedeeld door de Makro.

Foto’s: Anno Visser